Περιγραφή

Αδιάβροχο και Αλέκιαστο Ύφασμα Panama (Λονέτα)

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την ελαφρότητα με το σχέδιο με φτερά από τη συλλογή υφασμάτων Panama. Τα όμορφα, λεπτομερή φτερά σε αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου προσθέτουν μια αίσθηση ανεμελιάς και φρεσκάδας στον χώρο σας.

Το ύφασμα Panama είναι το τέλειο ύφασμα για κάθε σας ανάγκη. Έχει ειδική επεξεργασία για αδιαβροχοποίηση, προσφέροντας προστασία σε υγρασία και λεκέδες. Η σφιχτή ύφανση και η ποιοτική κατασκευή του εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή στη φθορά και την καθημερινή χρήση.

Ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν ανθεκτικότητα και προστασία από λεκέδες και υγρασία, αυτό το ύφασμα είναι η τέλεια επιλογή για το σπίτι και τους εξωτερικούς χώρους. Κατάλληλο για τραπεζομάντηλα, κουρτίνες, μαξιλάρια, σεμέν, ταπετσαρίες και πολλά άλλα.

Αναβαθμίστε την αισθητική και τη λειτουργικότητα του σπιτιού σας με το ύφασμα Panama, την τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα, κομψότητα και πρακτικότητα σε κάθε λεπτομέρεια.

Σύνθεση: 70% βαμβάκι -30% Pol

Βάρος: 220gr/m²

Πλάτος: 180 cm

Τιμή: 11,80€/μέτρο

Δυνατότητα Ραφής: Παρέχεται δυνατότητα ραφής στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Επικοινωνήστε στο 2105128124 για περισσότερες πληροφορίες.